Acidul hialuronic

2

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care poate fi gasita in tesutul conjunctiv al pielii, avand rol de a amortiza, lubrifia si hidrata substanta fundamentala a acestor tesuturi. Pe masura inaintarii in varsta,  capacitatea organismului  de a produce aceasta substanta scade , procesul de imbatranire fiind strans legat de sinteza acesteia.

In ceea ce priveste aspectul facial, noi utilizam acidul hialuronic pentru estomparea ridurilor nazo-geniene (intre nas si gura) si pentru marirea buzelor. Aceste imperfectiuni pot fi corectate acum printr-o simpla tehnica intradermica de injectare a acidului hialuronic. Pacientii Neomedica sunt avantajati prin faptul ce procedura se realizeaza sub anestezie plexala, iar injectarea se face cu canula atraumatica NU cu ac.

Avantajele injectarii cu canula atraumatica:

– Risc minin de aparitie a hematoamelor

– Risc minim de aparitie a echimozelor – Reducerea la minim a inflamatiei postoperatorii

– Durata de refacere minima

– Aspect natural

Tratamentul dureaza intre 20- 30 de minute, rezultatele se vad imediat, iar efectul se mentine intre 6 si 12 luni. Dupa incheierea procedurii pacentul poate sa isi reia activitatile cotidiene fara nici un fel de impediment in ceea ce priveste manopera anterior efectuata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.