Albirea in cabinetul de medicina dentara

Albirea in cabinetul de medicina dentara

3

Albirea profesionala a dintilor este o procedura dentara care ofera rezultate optime de albire, intr-un timp foarte scurt.

Disponibila sub supravegherea unui medic dentist, aceasta procedura a castigat foarta multa popularitate in ultimii ani.
Tratamentul poate fi efectuat doar de catre un medic stomatolog calificat. Este ilegal ca oricine altcineva sa ofere aceasta procedura, chiar daca este cosmetician sau medic in alt domeniu.
Albirea dentara poate fi externa sau interna. Daca se doreste albire externa, atunci gelul va fi plasat pe suprafetele exterioare ale dintilor, iar daca doriti o albire interna, atunci produsul in cauza va fi aplicat in interiorul dintelui. Tratamentul de albire profesionala externa este mult mai comuna, deoarece albirea interna necesita interventie in canalul dintelui.

Albirea profesionala externa a dintilor: Se utilizeaza, in general, metoda cu lampa, care realizeaza procesul de albire prin intermediul peroxidului de hidrogen sau al peroxidului de carbamida.
Aceasta tehnica presupune aplicarea peroxidului pe suprafata externa a dintilor, dupa ce gingiile au fost protejate cu ajutorul unei bariere izolatoare. Lampa de albire (cu leduri) ajuta la accelerarea albirii dintilor, astfel ca, intreaga procedura nu dureaza mai mult de 45 de minute, oferind, totodata, rezultate de 3 ori mai satisfacatoare decat metodele normale de albire sau cele efectuate acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.