Ceramica pe suport de zirconiu

Ceramica pe suport de zirconiu

PrintCeramica pe suport de zirconiu – combinatia cea mai buna de estetica si rezistenta a unei lucrari ceramice existenta in prezent.

Dupa marea dezamagire produsa lumii medicale de catre materialele acrilice (porozitate, iritatie gingivala, lipsa de stabilitate a culorii, respiratie neplacuta) de prin anii 50-60, materialele ceramice au reinceput sa se impuna pe piata de data asta pentru totdeauna, ca si o alegere de electie in ce priveste obiectivele de sanatate si estetica a aparatului dento-maxilar.

Daca lucrarile integral ceramice sunt limitate in ceea ce priveste numarul de dinti ce pot fi inlocuiti (maxim 1-2 in zone cu stres mecanic redus), cele pe suport de zirconiu pastreaza standardele estetice la superlativ comune si lucrarilor integral ceramice si aduc in plus rezistenta mecanica deosebita, similara lucrarilor metalo-ceramice (schelet metalic acoperit de ceramica).

Timpul trecut de cand coroanele pe suport de zirconiu sunt utilizate in practica, urmarirea pacientilor cu astfel de lucrari si a modului in care ele se comporta ne permit sa le recomandam cu incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.